Whitestory....

Vinteren 2015 gikk kjæresten min ned på kne på en hvit strand på Filipinene. Et par måneder tidligere hadde jeg sagt opp jobben min hos et dansk smykkemerke og kjøpt en enveisbillett til Asia. Målet med reisen var å finne ut hva jeg ville med livet. Lite visste jeg at frieriet skulle bli starten på mer enn ett nytt og avgjørende kapittel i livet.

Få dager etter forlovelsen startet bryllupsplanleggingen og ikke minst tanken om min egen brudekjole. Den ene dagen i livet hvor du virkelig skal skille deg ut og være på ditt vakreste, samtidig som du er elegant og romantisk. Men å finne den perfekte kjolen føltes nærmest umulig. Jeg begynte derfor å skissere på min egen kjole. Og mens jeg fullførte designet av kjoleprosjektet, merket jeg interessen fra venner og bekjente.

Idéen til Whitestory ble derfor skapt av seg selv; jeg ville designe mine egne brudekjoler. Og jeg ville starte for meg selv. Et snaut år senere var mine første romantiske og bohemske brudekjoler på plass i showrommet på Frogner.

... & Friends

Etter hvert som jeg kom i kontakt med flere kunder, forlovere og andre interesserte, ble det tydelig at mange er på jakt etter vakre selskapskjoler til bryllup og andre begivenheter.

Våren 2016 lanserte Whitestory & Friends derfor sin første kolleksjon med selskapskjoler. Kjolene ble en kjempe suksess! Produktutvalget ble utvidet i 2017 og omfatter nå også korte kjoler, morgenkåper og sommerklær og utvalgte aksessorier fra utvalgte merker. 

Produktene kan kjøpes her i vår nettbutikk eller i vårt showroom. Våren 2017 sluttet vi å selge brudekjoler, for å fokusere fullt på å  tilby kjoler til alle anledninger. 

Hilde K. Hagen
Daglig leder, Whitestory & Friends