Widget Image
LARGEST ONLINE SHOP
Cum sociis natoque penatibus et magnis part masa urient montes, nascetur ridiculus mus.
SIGN UP FOR WALKER
[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]

Kjoletrend

Kjoletrend

De enkle brudekjole-favorittene!

De enkle brudekjole-favorittene!

Enkel og delikat hvit kjole fra Whitestory & Friends

Flere og flere velger en rimeligere, helt enkel og delikat hvit kjole når de skal gifte seg. Whitestory & Friends har latt seg inspirere av trenden og lanserte denne våren en egen linje med hvite kjoler.

Da Whitestory så dagens lys for første gang i 2015 var det først og fremst brudekjoler å finne i kolleksjonen. Nå er det vakre selskapskjoler med det lille ekstra, i perfekte fasonger og nydelige farger som står i fokus.

I år feirer klesmerket fem år, og i den forbindelse er det lansert en egen kolleksjon med hvite kjoler som passer perfekt dersom en ikke ønsker å legge for mye av budsjettet i brudekjolen.

Matilda Djerf i Caroline hvit med gull
Charlotte hvit

– Vi synes det var morsomt å relansere kjoler til bruder i forbindelse med femårs jubileet vårt. De hvite kjolene har blitt populære som brudekjoler, men også som kjole nummer to for de som ønsker en lettere variant til festen etterpå – eller til de som trenger en kjole til festen dagen før selve bryllupet, smiler gründer og Daglig leder Hilde Kristine Hagen.

Sara hvit - en av de nye hvite modellene

nettbutikken og i butikklokalet på Frogner i Oslo, bugner det av vakre selskapskjoler og accessories. Her er det noe for enhver smak. Alt fra blomstrete lange kjoler med lange ermer til kortere kjoler med elegante volanger, og ikke minst, knytekjoler som kan brukes på utallige ulike måter.

Maria grønn med blomster er en av favoritt
Caroline mint med gull

– Vi setter stor pris på at det er så mange som vil komme innom butikken vår for å prøve kjolene. Vi er jo her for å hjelpe kundene våre med å finne kjolen som er perfekt for akkurat dem!

Matilda Djerf i Klassisk mørkegrønn knytekjole